anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, am călcat vineri noaptea într-un cui ruginit (ma înțepat în pernița de sub degetul mare, nu știu cât de adânc ) și am mers bineînțeles la urgența să primesc îngrijirile necesare(antibiotice 5 zile). Întrebarea este în cât timp se dezumflă că stau deja de sâmbăta și nu observ nicio evoluție pozitivă adică mă doare când îl las în jos și nu pot merge mult. Cât mai durează suferința?...îi recomandat să stau cu el în apă rece o jumătate de oră? Mulțumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prin îngrijirile necesare am vrut să spun antitetanos + curățare + rețeta cu antibiotice. O doctoriță ma tratat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
In mod normal at fi trebuit sa ti se faca vaccinul antitetanos.
Acum am vazut ca l-ai facut...
Pai in cateva zile ar trebui sa ti se dezumfle.
Mergi iar la medic daca nu observi nici o schimbare.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca tinctura de spanz sau bitterul suedez. Le gasesti in plafar!
Si eu am patit chestia asta cu cativa ani in urma. Nu am fost la medic, ci am dezinfectat rana cu apa oxigenata, apoi am folosit bitterul suedez. Nu am facut nici vaccinul si am supravietuit.
Parerea mea este sa incerci un tratament naturist, bazat pe tincturi si creme naturale.
Multa sanatate!

| hummmer a răspuns:

Sigur ai fost la medic? Vaccinul antetanos se administrează primul apoi medicamente.

| anonimul998877 a răspuns:

Antibioticile ti le-a dat un doctor? Normal trebuia sa iti faca vaccinul antitetanos. Daca nu te-a vazut un doctor de specialitate eu recomand sa te intorci la spital.

| weezyweezy69 a răspuns:

Iti recomand o bucata de slana fratele meu... pune pe rana si leaga cu pansament. funda?