| Ciprianflorian a întrebat:

Salutare am o problemă de câteva zile mă mâncă pielea așa pe mâna adică mă mâncă si dispare după ceva timp să fie de la stres anxietate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic de unde vrei sa stim noi? Alergologul te consulta si vei afla cauzele

| sierra1 a răspuns:

"mă mâncă pielea... să fie de la stres"

sau să fie de la (non) igienă?
Ia spală-te cu responsabilitate și vezi ce rapid trece

| IonutMarin a răspuns (pentru sierra1):

În fiecare zi îmi fac duși nu este din cauza asta,

| anonimg a răspuns:

Trebuie să reduci dulciurile.

| Ciprianflorian explică (pentru anonimg):

N-am diabet mi-am făcut analizele acum 3zile

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil este o alergie.

| Whitte a răspuns:

Poate fi o alergie alimentara, poate te-ai atins de ceva iritabil, poate ai schimbat detergentul si nu e tolerat de pielea ta, poate e stres.
Daca pana luni nu trece, mergi la medicul de familie.

| Mag33 a răspuns:

Alergie.

| Arthurrrr a răspuns:

Vezi dacă ai ceva pete pe mână, coșuri, alunițe, sau orice altceva ar putea să să vadă un dermatolog și dacă răspunsul este da, atunci du-te direct la dermatolog particular, dacă nu ai nimic pe mână atunci, trebuie să mergi la medicul de familie sau alt medic și să-i explici situația ta

| IonelIordachescu a răspuns:

Salut, sa stii ca e posibil.
Si eu am stari de anxietate si mi-se mai fac uneori blande d alea ca la alergie, incearca sa reduci starile acelea, in general gandurile despre lucruri pe care tu nu le poti controla!

| Ciprianflorian explică (pentru IonelIordachescu):

Tu ce stării ai de la anxietate?

| IonelIordachescu a răspuns (pentru Ciprianflorian):

Multe ganduri care pleaca doar de la un gand " Ce ar fi daca "
Si de acolo numai intrebi repetitive in cap.
Trebuie sa le elimini doar gandindu-te ca acele actiuni tu nu le poti controla. Va fii asa cum va fi soarta.