Stii că au reacții adverse împreună, sau doar te lauzi că știi. În propoziția următoare întrebi exact asta.
"Metronidazolul, substanta activă din acest medicament, face parte din grupa medicamentelor
numite medicamente antiinfecțioase, folosite în tratamentul anumitor infecţii determinate de
microorganisme sensibile la metronidazol (bacterii, paraziți)"
Ai primit un antibiotic și un antiparazitar.
Urmează tratamentul prescris de medic.
Probabil ți-a dat și probiotic și ceva pentru protectia ficatului.
Urmărește cu atenție efectele asupra ta și dacă nu te simți bine, mergi imediat la medic sa schimbe tratamentul.
Multă atenție și după tratament. Mai citește despre Giardia și ceilalți paraziți, pentru că fac ravagii în organism. Există tratamente cu gemoderivate pentru ei, mai blânde pentru organism.
A oke deci au roluri diferite.
Mi s-a recomandat pentru o infectie urinara.
Insa ce mi-au spus unii oameni ca face Tavanic, m-am speriat... spun ca ramai cu probleme pe viata, probleme de inima, chiar si probleme neurologice ale creierului.
Nu stiu cat de adevarat este...
Mai poți cere o opinie.
Dar la infecția urinară timpul e de esență, altfel te piși sânge cu picătura.
"Am citit mărturiile celor cu viețile distruse de Chinolone si Fluorochinolone, si mai cred ca poate ar fi bine ca astfel de medicamente sa nu fie prima opțiune atunci când sunt multiple soluții mai puțin riscante. "
"Este un antibiotic bun, dar cu risc de efecte secundare serioase fizice, neurologice, psihice. Probabil nu în procent mai mare decât altele, însă altele nu au asemenea riscuri, aici e diferența. Sunt chiar comunități online de oameni ale căror vieți au fost distruse sau foarte afectate de medicament și unde cauta soluții pentru revenirea la normalitate."
asta mi-a spus cineva despre Tavanic.
Multumesc, da inteleg. le i-au insa, uite ce mi-a spus cineva:
"Am citit mărturiile celor cu viețile distruse de Chinolone si Fluorochinolone, si mai cred ca poate ar fi bine ca astfel de medicamente sa nu fie prima opțiune atunci când sunt multiple soluții mai puțin riscante. "
"Este un antibiotic bun, dar cu risc de efecte secundare serioase fizice, neurologice, psihice. Probabil nu în procent mai mare decât altele, însă altele nu au asemenea riscuri, aici e diferența. Sunt chiar comunități online de oameni ale căror vieți au fost distruse sau foarte afectate de medicament și unde cauta soluții pentru revenirea la normalitate."
Cat de adevarat o fi, nu stiu.
Deci, am luat de 3-4 ore și mă dor un pic oasele in anumite zone, când le misc.
Încă nu știu dacă e de la psihic, cert e că în general nu am probleme cu oasele, duc l viață foarte sănătoasă, activă și fac sport de 3 ori pe săptămână.
Buna, am luat doar o zi Tavanic.
incepuse un pic sa ma doara oasele si sunt foarte atent la reactiile organismului, nu am mai luat.
Mentionez ca nici nu am luat o capsula intreaga, deci chiar pare puternic acest medicament.
Ce mi se pare ciudat, este fiindca mi-a recomandat inainte sa vada analizele.
Deci eu i-am spus ca am urmatoarele simptome: usturime la urinare( uneori ) si mici scurgeri.
Iar pe analize spune ca am o bacterie - Enterococcus.
Manuel_Stefan_1978 întreabă: