| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare,mie uneori cand mananc,ma injughie ceva pe la spate, vi s-a intamplat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai grija pe cine ai la spatele tau.

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru DracuIa):

Vii din romanul lui Bram Stoker?

| 1997onur a răspuns:

Mergi la medic frate poate ai ceva ce nu sti si nu-i bine

| nyoentox2002 explică (pentru 1997onur):

Pai asta e uneori, cand mananc ma injunghie ceva pe la spate! Oare ca bag prea mult in gura?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medicul de familie, nimeni nu poate ști ce ai, și de ce acuzi dureri în spate în timp ce mănânci, și eu mănânc uneori foarte mult, și nu am nimic, nu este normal sa acuzi astfel de dureri în timp ce mănânci.

| lizzyy a răspuns:

Du-te la medicul de familie, nu mai sta pe ganduri.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

În ce parte simți durere? Durerea nu este și în partea din fata, este numai în spate?

| nyoentox2002 explică (pentru AndreeaDeea221998):

In spate gen se duce de sus in jos

| 1997onur a răspuns (pentru nyoentox2002):

Pai nu stiu nu am de unde sa stiu cat manaci tu si cat bagi in gura da cel mai bine sa mergi la medicul de familie sa intrebi ce ai ca nu-i bine sa lasi asa

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Dacă știi ca ai consumat băuturi gazoase în exces s-ar putea sa fie de la asta. Îți afectează fierea. În luna decembrie am fost cu mama mea în spital pentru colecistectomie. Și la ea, durerile au început în spate, ii tăia respirația. Au devenit din ce în ce mai puternice iar când am ajuns la ecograf, bineînțeles, fierea burdușita de pietre! Nu te juca cu astfel de dureri. Da o fuga la medic!

| MilmolfayCuTaitei a răspuns:

Du-te la doctor imediat!