| 2k19 a întrebat:

Salutare TPU! Mi-au aparut niște negi pe degetele piciorului, am fost la farmacie si mi s-a dat soluția Verolit Forte. Am aplicat-o si in jurul negului pielea s-a ingalbenit si a devenit ca o bășică. Eu am spart-o si cand am luat pielea "moarta" a iesit si negul, acolo a rămas o gaura, fiind locul unde a fost negul. Ce este de facut? Am făcut ceva gresit? Este vreun risc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DanielDanny a răspuns:

Doar sa ții locul curat sa nu se infecteze! Dă cu soluție deia și bandajeaza! Daca nu incepe sa se vindece în vreo saptamana sau încă ești îngrijorat, mergi înapoi la farmacie și explică ce s-a întâmplat!

Cel mai bine ar fi sa mergi acum la medicul de familie sa ii explici și o să te îndrume unde sa mergi și ce să faci!

1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Riscul de a face infectie este mare, de ce nu te ai duis la un medic ortoped? Faci de capul tau tu o sa suferi ce stiu farmacistele? Nimic, ele nu sunt doctorițe, ele vind marfa atit.