| IonutX197 a întrebat:

Nuga ingrasa? Si cam ce pot cumpara de la magazin, anumiti biscuiti sau iaurturi ceva ca sa nu ingrase mult si sa tina si de foame? Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lostlyric a răspuns:

Regret enorm ca nu am o lista de ingrediente pentru nugat-ul din magazine, insa o spun cu certitudine ca zaharul este primul, daca nu, al doilea ingredient, ceea ce inseamna un procent urias. Acum, deduci tu daca ingrasa sau nu.
Sunt nenumarate alimente pe care le poti cumpara din magazin cand esti pe graba, satioase si care nu ingrasa atat de mult. Eu faceam combinatie de iaurt sau lapte batut sau sana, cu pufuleti. Dar alege pufuleti fara sare. Bagi o jumatate de punga de pufuleti si niste iaurt si nu-ti mai trebuie altceva. Se umfla pufuletii in tine laughing Halva, daca iti place. Iar...foarte sanatoasa si merge in combinatie cu laptele.
Ca idee, nu manca doar un fel de mancare, variaza-le. Daca mananci doar iaurt sau doar biscuiti un timp indelungat, asta iti va afecta nutritia. Vei avea foarte multe carente in timp.
Ai asa: fructe, branzeturi, suc de mere/portocale, pufuleti/biscuiti/grisine/fulgi de porumb, rosii, castraveti, nu stiu din ce localitate/oras esti, dar in Mega Image, se prepara sandwich-uri foarte bune: cu ton, cu pui, cu sunca de Praga, nu au maioneze si sunt numai bune cand esti pe graba. Tot in Mega Image-uri au si varianta de salata (poti combina tu ingredientele: cus-cus, oua de prepelita, porumb, rosii, ton etc.).
Mai este pasta de masline, somonul afumat (daca esti pe graba, este somon afumat gata feliat, intr-o caserola), crema de branza (varianta light) - de le pui pe paine si ai terminat cu smecheria.
Apoi, on-the-go, sunt o groaaaaza de seminte si alune din care poti alege: mega sanatoase, ajuta digestia, ajuta sistemul cerebral, ajuta, ajuta: caju, alune, seminte dovleac/floarea soarelui. Ai variantele de alune in combinatie cu fructe deshidratate.
Avocado care iar, daca stii cum sa-l mananci, este foarte sanatos si satios. Bananele sunt satioase...Nu stiiu, nu-mi mai vin combinatii in minte. Eu gatesc totul in casa si imi fac pachet. Mult mai sanatos sa stii ce-ti prepari decat sa mergi pe varianta din magazin. Iar pachetele vor fi intotdeauna mai satioase si rentabile.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Iaurturi naturale, fara fructe sau alte adaugiri cu un procent cat mai mic de grasime.
Biscuiti nu recomand in schimb recomand seminte crude gen seminte de floarea soarelui, de dovleac, susan, nuca, arahide, migdale etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Varză.

| Logann a răspuns:

Nuga ca nuga da burtica de la zahar e pe bani.

| Ioyo a răspuns:

Buna,poti mananca iaurt grecesc dar natural nu cele cu fructe, ovaz,lapte, fructe,ou fiert,cereale,legume,peste in conserva,poti inlocui paine cu orez espandat, crema de branza, branza, carne de pui si de curcan, caju, fistic dar nu prajite crude.Sunt multe variante