| BCătălin91 a întrebat:

Salutare tuturor. Am si eu o problema si sper ca puteti sa ma ajutati. In ultimele luni de zile am tot lucrat incontinuu la cateva proiecte personale si as putea sa spun ca am lucrat intens. Pauze rare si scurte, cu dormitul la fel putine ore (rar prindeam 8 ore de somn), samd. Din pacate, recent am descoperit ca am o problema cu atentia care mai nou imi este distrasa de la orice simplu zgomot atunci cand lucrez, dar si cu memoria. E destul de enervant sa ma tot repet mai nou in fraze de fiecare data cand fac ceva acum, dar si sa uit rapid anumite lucruri daca nu le notez. Am senzatia ca de la atata lucrat mi-am epuizat creierul daca pot sa ii spun asa, daca asta ar putea fi cauza. Stiti cumva ceva suplimente alimentare pe care le-as putea lua pentru rezolva problema asta si sa imi reiau treaba normal? Mersi mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hollyg a răspuns:

Buna! Lecitina stiu ca ajuta la asa ceva însă, niște vitamine si magneziu prind si mai bine. Încearcă sa faci o pauza de o jumătate de ora, o ora in care sa te plimbi in aer liber. Ajuta foarte mult.

4 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Fa pauza câteva zile și baga somn.

Răspuns utilizator avertizat
| iChristiaN47 a răspuns:

Îți recomand BILOMAG, conține Lecitină, extract de Gingko-Biloba cât și Mg + Vitamina B6. Îți recomand să iei 2 comprimate pe zi, unul dimineața după ce ai mâncat ceva, la fel și după-amiază, nu după ora 6 deoarece vei provoca insomnie.

Pe lângă asta, poți consuma alimente bogate în potasiu și proteine, ai nevoie și de un surplus energic așa că nu renunța la lactate pentru a-ți doza porția de Ca.

| RoberTsau a răspuns:

Îți recomand să te hidratezi cum trebuie să iei vitamine și să dormi mai mult până simți că ești într-o stare mai bună