| Bailando a întrebat:

Salutari!
Aveti idee pentru chistul sebaceu, ce as putea sa fac?
Am avut tratament timp de 2 saptamani cu Fucidin ( antibiotic,unguent ) si nu a trecut, continua sa supureze.
Acum am facut o "sedinta" cu compresa cu ulei de ricin si apa calda, am presat, intr-adevar, nu mai am senzatia de mancarime dar parca iese mai multa "infectie" ( prost spus ca e doar keratina,sebuum, celule moarte si aer = nu este cancerigen )
Mi s-a recomandat ( de persoane normale nu de medici ) sa folosesc ICHTIOL 10% cum ca l-ar "sparge", i-ar scoate toata chestia aia dinauntru si l-ar usca si ca ar trece..asa spune lumea, acum nu stiu ce sa cred.
Mi s-a zis si de betadina ( ca dezinfectant ) dar am vazut si de baneocin ca ar ajuta la treaba asta.
Care stiti si ati avut, spuneti-mi va rog cum v-a trecut. vreau macar sa nu mai curga pentru ca este deranjant.

Va multumesc!
P.S :

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Bisturiul chirurgului

| Bailando explică (pentru gelu1970):

Mai bine te abtineai

| gelu1970 a răspuns (pentru Bailando):

Eu ti-am raspuns fara sa imi bat joc. un chist de acest tip cum credeai ca il scoti?
in fine. urmeaza tratamente ce nu dau rezultat.