| KaPy2 a întrebat:

Salutate TPU!
Cum se transmite hepatita?
Vreau sa stiu toate modalitatile de transmisie dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| blueangel99 a răspuns:

Hepatita A se transmite prin alimente nespălate, mâini murdare
Hepatita B si C se transmit prin sange si contact sexual.
http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_boli_infec%C8%9Bioase

Numai bine!

7 răspunsuri:
| MariaChrii a răspuns:

Maini nespalate, transimitere sexuala, impumutukl de farduri intre fete, stcla de apa mancare

| FuwaFuwa a răspuns:

Hepatita a avut si bunica mea.Mama mi-a spus ca se poate transmite prin sange.Adica daca cineva bolnav e zgariat si sangereaza si sa fiu in acelasi caz, daca ne-am atinge zgarieturile as fi si eu contaminata.

| justmisterious a răspuns:

Prin contactul cu sangele contaminat, prin sex, contact cu saliva, maini nespalate. Cam astea ar fi.

| diavolitadulce a răspuns (pentru justmisterious):

Si crezi ca nu se vor mai saruta astia pe unde apuca pentru ca pot lua hepatita ca se transmite prin saliva? nici o sansa

| justmisterious a răspuns (pentru diavolitadulce):

Bineinteles ca se vor saruta dar daca cunosti bine persoana cu care o faci si stii ca nu are hepatita, o poti face in voielaughing

| diavolitadulce a răspuns (pentru justmisterious):

E bine ca gandim la fel

| justmisterious a răspuns (pentru diavolitadulce):

winking

Întrebări similare