| Rockzstar a întrebat:

Se poate lua furazolidon pe stomacul gol?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Da, se poate. Gandeste-te ca cei care au nevoie de furazolidon, in mare majoritate, nu ar putea oricum inghiti nimic.

| NLS a răspuns:

Se poate lua, dar are un gust destul de neplacut.
Eu de exemplu, nu il tolerez nicicum.

Mereu folosesc Imodium si Loperamid (acesta din urma e si ieftin, dar si foarte eficient, si nu are un gust atat de rau ).

| Haythemw2 a răspuns (pentru NLS):

Oare la fetita de 1 an jumate ce pot sa-i dau de diaree...îmi face diaree de 2 zile iar dat diosmectite plicuri banane apa de la orez și degeaba ce pot sa-i dau?

| Bula a răspuns (pentru Haythemw2):

Poti sa-i dai fetitei:
1. Mere razulit la razator de sticla.
2. Ceai de anason + chimin

Dupa un jumat de zi, poti amesteca cu merele razuite si biscuiti simplii, tot razuiti (1:1).

| Haythemw2 a răspuns (pentru Bula):

Dar de la mar răzuit cu biscuit ii merge burtica ...eu vreau ceva pentru sa nu mai aive diaree mulțumesc oricum

| Haythemw2 a răspuns (pentru Bula):

Oare ii pot da debridat? De la asta ore sa nu mai facă diaree?

| Kozi a răspuns (pentru Haythemw2):

Esti inconstienta! Stai doua zile cu un copil de 1, 5 ani cu diaree? Se dezhidrateaza. Urgent cu el la medic. La urgente.

| Eireann a răspuns (pentru Haythemw2):

Ce iti recomanda medicul pediatru, nu ce spun strainii pe Internet.

| Hyperion7 a răspuns:

In aparență da.

| xsl1ck a răspuns:

Este recomandat inainte sa mananci ceva, dar nici ca te va omora o pastila pe stomacu gol...

| Kozi a răspuns:

Orice medicament se ia numai dupa ce mananci.