| Rockzstar a întrebat:

Se poate lua furazolidon pe stomacul gol?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Da, se poate. Gandeste-te ca cei care au nevoie de furazolidon, in mare majoritate, nu ar putea oricum inghiti nimic.

| NLS a răspuns:

Se poate lua, dar are un gust destul de neplacut.
Eu de exemplu, nu il tolerez nicicum.

Mereu folosesc Imodium si Loperamid (acesta din urma e si ieftin, dar si foarte eficient, si nu are un gust atat de rau ).

| Haythemw2 a răspuns (pentru NLS):

Oare la fetita de 1 an jumate ce pot sa-i dau de diaree...îmi face diaree de 2 zile iar dat diosmectite plicuri banane apa de la orez și degeaba ce pot sa-i dau?

| Bula a răspuns (pentru Haythemw2):

Poti sa-i dai fetitei:
1. Mere razulit la razator de sticla.
2. Ceai de anason + chimin

Dupa un jumat de zi, poti amesteca cu merele razuite si biscuiti simplii, tot razuiti (1:1).

| Haythemw2 a răspuns (pentru Bula):

Dar de la mar răzuit cu biscuit ii merge burtica ...eu vreau ceva pentru sa nu mai aive diaree mulțumesc oricum

| Haythemw2 a răspuns (pentru Bula):

Oare ii pot da debridat? De la asta ore sa nu mai facă diaree?

| Kozi a răspuns (pentru Haythemw2):

Esti inconstienta! Stai doua zile cu un copil de 1, 5 ani cu diaree? Se dezhidrateaza. Urgent cu el la medic. La urgente.

| Eireann a răspuns (pentru Haythemw2):

Ce iti recomanda medicul pediatru, nu ce spun strainii pe Internet.

| Hyperion7 a răspuns:

In aparență da.

| AnatoliyMikhailov a răspuns:

Este recomandat inainte sa mananci ceva, dar nici ca te va omora o pastila pe stomacu gol...

| Kozi a răspuns:

Orice medicament se ia numai dupa ce mananci.