| Anonymus3000 a întrebat:

Sindromul nefrotic se vindeca? Ziceti DA sau NU si de unde stiti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| 1Simona a răspuns:

"Medicii considera vindecare totala in cazul lipsei simptomelor sau in absenta necesitatii efectuarii unui tratament pentru cel putin 2 ani."
http://www.sfatulmedicului.ro/......frotic_607

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus! Da, însă depinde de vâsta pacientului, tratamentul administrat și stadiul bolii. Mai multe poți citi aici http://www.sfatulmedicului.ro/......frotic_607

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In functie de boala care il determina se poate vindeca sau nu. Daca de exemplu apare in cadrul unei glomerulonefrite post-streptococice se vindeca cu tratament in proportie de 90%. Daca apare in cadrul unei glomerulonefrite rapid progresive, nu se vindeca si evolueaza spre insuficienta renala.

| doctoressa a răspuns:

Sindromul nefrotic se poate remite sub un tratament adecvat, insa, in majoritatea cazurilor, un grad de afectare renala va ramane. Mai multe detalii despre sindromul nefrotic gasiti aici: http://www.i-medic.ro/boli/sindromul-nefrotic

Întrebări similare