anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti un stomatolog bun in Bucuresti? As vrea sa-mi recomandati doar medici la care ati fost si de care sunteti foarte incantati. Nu as vrea sa nimeresc la un stomatolog care sa ma chinuie. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu un stomatolog la care sa NU te duci- TIBERIU ROSCA de la DENTISAN, bdul Iuliu Maniu nr. 71, sector 6

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un medic foarte bun, specializat si pe chirurgie este Dr. Saraga Andrei. Lucreaza la un cabinet stomatologic privat in zona Calea Mosilor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un stomatolog foarte bun si rabdator, dupa varsta zic eu, si cu experienta destula, este Dr Ioan Borcea.are cabinet langa metrou Dristor 2, pe Intrarea Baba Novac 34.tel 0745758514

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Www.stomatologie-nerva-dent.ro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am fost si eu la dr saraga andrei si nu m/a durut deloc interventia, asa ca acum merg cu placere la stomatolog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dr julide bilal Str. Baba Novac nr. 16, bl. 23, sc. 4, interfon 134C, ap. 134, mobil: 0722 543 552
fix: 021 648 80 42

| sriadna a răspuns:

laughing))) si eu am fost la Dentisan Denta din Militari chiar la dr. TIBERIU ROSCA si sunt foarte multumita de tratament si de lucrarile protetice. L-am dus si pe fiul meu care are 9 ani si sunt foarte multumita. Este un super medic.