| AndaWest a întrebat:

Tocmai am descoperit ca am probleme cu sistemul nervos.in putine cuvinte, ar fi cam la pamant.am multe simptome cum ar fi claustrofobia, reactii anormale la unele situatii, etc.ar trebui sa ma preocup? adica...in afara de faptul ca nu ma simt bine de obicei, ce consecinte poate avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NoChanceForUs a răspuns:

Problemele cu sistemul nervos ar fi afectiunile gen durere de stomac, de cap atunci cand il soliciti(cum ar fi cand iti tipa mama ta in ureche ca nu mananci sau nu te imbraci gros iarna), dar medicul nu strica in peisaj.

5 răspunsuri:
| Brunetica a răspuns:

Eu te-ai sfatui sa mergi la medic!

| NoChanceForUs a răspuns:

Claustrofobia nu este chiar un simptom ca sistemul tau nervos ar fi la pamant ci ca ai o fobie, adica un fel de mecanism de aparare al creierului(cui nu-i este frica e prost)

| DjCriss a răspuns:

Mai si eu am acele probleme mai ales claustrofobia si sistemul nerfos, dar consulta un doctor! nu sti ce urmari poate avea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa-ti imbunatatesti stilul de viata, fa miscare, fa sport, mananca fructe, manace sanatos, incearca sa fii optimista, du-te si la medic daca vrei sa fii sigura, dar depinde de ce fel de medic dai. Poate sa fie unul care sa-ti zica "pleaca ma de aici, n-ai nimic" sau altul care sa-ti dea pastile (xanax laughing ).

| AndaWest explică:

Am dat un exemplu tampit, celelalte simptome le am toatestraight face