| TRN a întrebat:

TPU am 1.40m si nu mia cresc cum fac sa fac si eu mai mult in inaltime nu in largimelaughing in fine am 38kg dar nu stiu cum sa fac sa mai cresc... sunt si clasa a7a...straight face primul rasp care ma poate ajuta fundita + vot, si celorlalti vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Daca esti fata, pana la 18 ani mai ai de crescut. Daca vrei un sport in care te poti inalta, poti incerca baschetul si innotul. Prietenul meu a fost la innot timp de 2 ani a crescut foarte mult.

| MissDi a răspuns:

Nu poti sa faci ceva ca sa cresti... daca asa te-a lasat Dumnezeu...ser ca ti-a fost de folos raspunsul meu.succes

| ArcAnna a răspuns:

Hey.joaca backet.se spune ca inalta.cresti ai 13-14ani.pupic

| RăzvannRăzviii a răspuns:

1. Nu se zice largime
2. Fa Volei/Basket

| Deea a răspuns:

Daca si parintii tai sunt scunzi nu ai ce sa faci, dar daca nu poti sa faci baschet, volei, inot. Am avut o prietena care a luat niste pastile recomandate de un medic pentru ca era foarte scunda, si acum e mai inalta si nu are nici un fel de probleme din cauza pastilelor. Dar eu zic ca pentru clasa a 7-a e bunicica inaltimea ta, pentru ca pana la 18 ani toata lumea mai creste, se dezvolta.

| MoonLight a răspuns:

Fa baschet. Te dezvolta mult acest joc. Nu trebuie sa te duci sa te inscrii la un club ceva, e de ajuns sa joci cu prietenii. A da, si fa gimnastica dimineata si incearca sa te intinzi cat mai mult pentru ca asa poate oasele o sa isi mai de-a drumu. :d

| Monique29 a răspuns:

Oauuu nu imi vine sa cred uite cea ce trebuie sa faci informeazate pe net la google si daca gasesti ceva incearca daca nu merge mergi urgen la un doctor profesionist in asa ceva

| iHeartKpop a răspuns:

Umm...inot? baschet?
scuze off-topic:
YAY! nu-s scunda! am 1, 48 si sunt in clasa a 6a
oricum, incearca sa faci muult sport.
Baschet, inot, alearga, orice numai ca fotbalu...nu prea merge

| Invisible11 a răspuns:

Joaca baschet sau volei.

| denysa_4118 a răspuns:

Pai din cate stiu eu nu poti face nimic, doar sa mai astepti sa mai cresti, pentru ca vei mai creste cu siguranta.

| nikywillrock a răspuns:

Sport.innot,baschet.DAR NU STA PE TANJALA.Vine vacanta de vara in 6 saptamani.deci? ce faci vara asta? JOCI BASCHET. daca vrei cu adevarat sa te mai inalti cativa centimetri vei juca baschet, e adevarat ca esti in crestere, si intocmai de aceea cred ca vei avea un motiv in plus sa te apuci sa joci.

| EU1139 a răspuns:

Si eu eram mica si grasuta in clasa a 5-a dar am facut sport.Te ajuta daca joci voley sau handball ca trebuie sa te intinzi.

| fgsdfgdfgdsfgfd a răspuns (pentru Aylee):

O fata creste pana la 21 de ani sau 24 :p