| Andr33a123 a întrebat:

TPU am o mare problema. Nu pot dormi noptile ma culc la 12 si as vrea macar la 11. Cum sa fac sa vina somnul mai repede?
Fundita pentru cele mai bune "remedi"

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RyGoLeTa a răspuns:

Buna!
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema dar eu am trezesc tarziu... laughing
Pai ar fi:sa te trezesti pe la 6-7 dimineata si sa gasesti ceva de facut de exemplu sa iti faci curat prin lucruri, sa te epuizezi facand treaba, sa faci curat prin camera{sa dai cu aspiratorul, sa stergi praful}, sa iesi in parc sa alergi sau sa te plimbi, sa stai vreo 3 ore la calculator laughing iar cand te bagi in pat seara si ai insomnia aceea ia telefonul, baga castile in el si asculta muzica lenta de pe telefon, ai mai putea sa incerci sa bei o cana de lapte dulce cald inainte de culcare, alt remediu ar fi sa numeri din 10 in 10 pana la 100 pana adormi. Aplica toate metodele astea intr-o zi si iti garantez ca vei dormi dusa.Mai este o chestie, nu sta pana vine miezul noptii adica 12 noaptea incearca sa te culci pe la fara un sfert asa sa nu apuci sa se faca fix.
Ti-am zis tot ce stiu.
Sper sa poti adormi!

7 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cel mai bun remediu:citeste ceva inainte de somn, sa vezi ce repede adormi.

| Pământul a răspuns:

Cea mai sigură metodă de a îţi provoca somnolenţa ar fi să te oboseşti cât mai mult pe parcursul zilei (fizic şi psihic!).

| mimiwewem a răspuns:

Bună. Și eu am o problemă cu asta. Nici măcar la ora asta nu pot dormi. Trezește-te pe la 9. Aleargă, fă gimnastică, ajut-o pe mama la treaba, citește, și așa obosești.Somn ușor.

| AleXisAleXis a răspuns:

Trezeste`te devreme, fa activitati in timpul zilei care iti solicita fizicul, care te obosesc. Te culci la 10 laughing

| tlaura a răspuns:

Te trezesti devreme + te obosesti pe parcursul zilei happy

| alyeualy a răspuns:

Bei o cana cu lapte cald cand vrei sa dormi.

| gggggggggggg a răspuns:

Bea o cana cu lapte si miere(aca vrei)te linisteste