| eudoareuuuu a întrebat:

TPU, mi-am cumparat un ceai de slabit, se numeste Ceai de slabit cu seminte de Chia, am citit pe el si scrie ca doar adultilor poate sa consume, eu am 15 ani l-am cumparat de la farmacia de plante, si nu mi-a spus nimic doamna aceea mi-a zis ca asta este cel mai bun din ce are de slabit, oare patesc ceva daca il iau sau sa nu il iau? voi ce parere aveti :* multumesc :*https://www.google.ro/......ps?/search Asa arata :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este un ceai destul de toxic care influenteaza mult echilibrul hormonal si dezvoltarea organelor genitale. Este interzis adolescentilor, deci nu il poti bea. Trebuie sa intelegi ca persoana care vinde la plafar este doar o vanzatoare, fara studii, fara cunostinte, ea iti vinde produsul cel mai scump sau la care are cel mai mult profit, nu cunoaste ce contine, nu a citit prospectele, nu se pricepe la botanica sau fitoterapie, rolul ei este sa vanda cat mai mult si cunostintele ei se limiteaza la asta. Asadar, nu lua produsul sub nici o forma. La varsta ta este complet interzis sa iei adjuvante de slabit, iti pot distruge viata. fa mult sport si mananca echilibrat (cu dieta facuta de nutritionist) si totul va fi in regula.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu ești în creștere, învață să mănânci iar ceaiul este adjuvant, nu el în sine slăbește.
Pa, pa.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Produsele de slăbit sunt destinate DOAR adulţilor!

Deci, dacă ai doar 15 anişori, NU ai voie să foloseşti acel ceai deoarece îţi dăunează sănătăţii!
Nu degeaba este inclusă în Prospect precizarea respectivă...

Toate cele bune.

| elenaQwerty a răspuns:

Eu nu cred ca are ceva. E din plante si e foarte sanatos! Sa respecti doar cantitatea zilnica recomandata, adica sa nu bei mai mult.
Eu am unul de la aceeasi firma, doar ca e cu fructe de goji. Apropo, eu am 17.
Succes la slabit/ mentinere! :*
Sa-mi zici cum e ceaiul.

| JohnnyBi a răspuns (pentru elenaQwerty):

Fructe de goji? si alea mai au instructiuni? o sa ajunga astia la piata sa scrie pe cartof "a se utiliza doar de persoane adulte" si o sa ma dau cu capul de primul stalp intalnit :/.

orice om stie ca ce e in exces strica, dar fructe goji cu instructiuni? laughing

| eudoareuuuu explică (pentru elenaQwerty):

Si te ajuta la slabit, te rog sa imi raspunzii :**

Întrebări similare