Cunosc doua cazuri de persoane apropiate care aveau aceeasi suferinta si au reusit sa rezolve problema. Una dintre ele, farmacista, s-a gandit sa faca spalaturi vaginale cu o solutie de sare de Bazna(acesta este numele unei statiuni de langa Medias). Sarea respectiva se vindea in farmacii.Era inofensiva si avea efect antiinflamator. Cea de a doua persoana a aflat reteta de la mine si a aplicat-o. A obtinut si ea rezultate.
Nu ma pricep la medicina, deci nu va pot da un sfat. Vreau sa va spun ca " treaba " cu Sovata nu are nimic real, totul este o poveste. Acolo se duceau femeile care chipurile faceau " taratament " si apoi ramineau gravide! Eronat! Acolo, scuzati expresia, " si_o trageau " cu altii... Stiu ca suna aiurea dar asta este adevarul. Intrebati persoane mai in virsta! Practic acolo se tratau " nepotrivirile ". Zona era plina de barbati ' liberi " si femei dornice. Acesta este adevarul!
PTR MIRA-daca sti cumva numele statiunii si un nr de tel astept rasp. si as dori si reteta ta daca se poate sa o incerc si eu. tnx
Se poate incerca uneori desfundarea trompelor dar e foarte greu depinde unde sunt infundate dar in cazul tau ai spus asta, deci nu cred ca are rost sa incerci tot felul si sa astepti sa treaca vremea aiurea du-te si faci fertilizarea si gata ai rezolvat nu esti prima si ultima care face asta si poate se prinde din prima sarcina si gata esti fericita.
Nu te speria... pastreaza-ti speranta si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine iar acum am nascut un baietel atat de vioi si dragalas, tot prin FIV, acum o luna. Sunt atat de fericita, nu-mi vine sa cred ca am reusit dupa mai bine de 5 ani. David, minunea noastra, este acum in bratele mele datorita doamnei doctor Dorina Codreau. Nici nu puteam visa un doctor mai atent si profesionist! Am facut 2 incercari de FIV (doamna doctor m-a ajutat sa nu-mi pierd speranta dupa primul esec) cu 4 transferuri de embrioni si in cele din urma unul a prins! V-o recomand din suflet pe doamna doctor pentru intelegere, suport si profesionalism. Intr-adevar, Gynera este cea mai profesionista clinica de la noi din tara si stiu ce zic!