| LoneGunman a întrebat:

Tusesc de 2 saptamani, am inceput sa iau antibiotice dar fara mare efect, (dupa 4 zile m-am oprit)
S-a intamaplat sa tusiti atat de mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Nauvento a răspuns:

Pai pentru tuse sunt bune siropurile gen Mucosolvan, Mucosin, Stodal, ACC...Nu antibioticele.
Antibioticele se dau in caz de esti racit la plamani (pneumonie sau bronsita)sau ai vreo infectie.
Incearca siropurile de tuse.
Si daca nu ai consultat vreun medic CONSULTA-L, el stie cel mai bine ce te va ajuta.happy
Sanatate multa
Zi faina.

| Clorox a răspuns:

Da, mi s-a intamplat, o luna a durat. Iti trece cu timpul.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Avand astm, am avut probleme cu plamanii luni de zile, la 8 ani era chiar sa mor din cauza unei pneumonii netratate corespunzator. Daca antibioticele nu prea au rezultate, oare n-o fi vreo alergie cauza tusei? Nu de alta, dar eu am inceput sa iau pastile care contineau polen pentru imunitate si m-a apucat o tuse inexplicabila, dupa ce am intrerupt tratamentul, a disparut si tusea. Poate un alergolog ti-ar fi de folos, sanatate! ☺

| alinadianaaa a răspuns:

Nu poti sa iei antibiotice dupa capul tau fara sa consulti un medic.Important este sa consulti un medic pentru ati realiza o radiografie pulmonara pentru ati stabili un diagnostic.Plamanul este cel mai sensibil organ, si de aceea este bine sa urmezi un tratament corespunzator pentru a evita aparitia unor complicatii mai grave.

| P4rAd0x a răspuns:

Poate nu antibioticele sunt solutia, ti-au fost recomandate de vreun doctor? In fine, nu cred ca ar fi in regula sa iti recomand medicamente, dar cel mai bine ar fi sa mergi sa intrebi la farmacie sau pe un doctor ce ar trebui sa iei in afara de antibiotice, poate ceva naturist ar merge.

Succes.

| SLexuS a răspuns:

Nu mai ai ce face am pățit. 2 luni o sa tușești și încearcă sa nu stai în zone reci.Ai grija ca de la 2 luni poți sa ajungi la 5-6 luni depinde.Medicii nu mai au ce sa Îți mai facă Îți dă medicaminte dar totuși. SINGURA IDEE DATE LA SPITAL SA ÎȚI PUNĂ PERFUZIE NUSH DACĂ O SA MEARGĂ CA ȘI EU AM FOST

| LoneGunman explică:

Nu am fost la doctor, dar cred ca este o viroza, mai multe persoane tusesc dar ei se indoapa cu medicamente, eu am luat numa cateva antibiotice de proba

| DianaTweety a răspuns:

Da, la un moment dat ma durea burta de la atata tuse.

| AndreiCZM a răspuns:

Schimba doctorul de familie. E cam imposibil sa patesti asa daca te tratezi...