| Pissicuta a întrebat:

Un pahar de lapte pe zi la regim sau la cateva zile e bun? castravetii murati sunt aceptati in diete?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Madayna a răspuns:

Si eu beau cate o cana de lapte in fiecare zi pentru ca sunt la regim, micul meu dejun este o cana de lapte cald cu 2 felii de paine integrala cu unt si dulceata si culmea, AM SLABIT!
Si castraveti murati mananc, cei drept rar dar nu ma abtin.

| VladHelp a răspuns:

Da. Un pahar de lapte pe zi intareste oasele si e sanatos. Dar nu de la magazin. contine chimicale si alte minuni. Si da, castravetii murati sunt legume deci sunt acceptati in diete.

| Andrei456 a răspuns:

La cateva zile este bun laptele deoarece daca o sa bei in fiecare zi o sa te ingrasi, deoarece laptele are foarte mult calciu in el iar daca consumi foarte mult calciu se ajunge la balonare iar apoi ajungi sa te ingrasi. Deci cel mai bine bei odata la 2-3 zile pe saptamana big grin

Întrebări similare