anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un prieten de al meu mi-a spus ca are deacum 3 luni si ii este marita (umflata)o tita si in nauntru parca are ceva tare stie cineva ce este asta poate sa mai intimplat la cineva prietenul meu este foarte speriat si crede ca poate este ceva mai grav

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ionutz0116 a răspuns:

Desigur ca poate consulta si un doctor pentru a sti exact ce are.Toti baietii si fetele pe la o varsta mai mica 13-14 ani au asa ceva si se numeste " piatra la tiata ".Nu stiu cum se formeaza si din ce cauza, posibil ca asa este la pubertate.Am avut si eu dar nu mi-am facut nici un fel de griji.Totusi,ru a nu mai f speriat, ar trebui sa mearga la un doctor pentru un consult.

1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

Este nevoie urgenta de o investigatie medicala!
Poate este doar o dereglare hormonala, dar poate fi si un inceput de cancer! Doar analizele pot arata exact despre ce este vornba.