anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URĂSC URĂSC să fiu femeie. Vreau să fiu un bărbat cu penis și cromozomi XY. Urăsc să mi se zică că ` femeile sunt flori date de Dumnezeu ` nu mă ajută deloc și voiam să fiu un bărbat.
Urăsc că nu sunt unul, iar operațiile nu au niciun efect.
Nu arăt ca un bărbat, fiind scundă și slabă că mă bătea doamna de franceză în gimnaziu, cu maică-mea, la 1.6m am 46 kg și toți cred că sunt copilă. Măcar de mi se dădeau ceva hormoni, dar nu, că 'aci în Romînica mă-si nu sunt nici wc-uri curate la spital.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| mihai69 a răspuns:

Da, e greu, dar nu imposibil.
Se poate face schimbare de sex chiar și în România. Și o să beneficiezi și de tratament hormonal. Doar cu penisul va fi ceva mai greu... Cel mai probabil vei obține un clitoris hipertrofiat în urma tratamentului.