| rom2343532 a întrebat:

Vă rog frumos, ajutor, cine cunoaște bine cardiologie, am întâlnit așa o problemă zilele astea, un disconfort sau uneori chiar dureri periodice în zona inimii. Am fost la electro cardiograma, aceasta este descrierea ei :Antropometrie: Masa 85 Kg. Statura: Statura 185
RITMUL:Sinusal
FCC (b/min): 75 bpm
AE: Verticala
Descriere:
Hemibloc de ramura Dreapta a fascicolului Hiss.
Schimbari difuze usoare ale proceselor de repolarizare a miocardului.
Recomandari:
Consult cardiologic-disconfort precordial.
Evaluarea patternului de hemibloc "rSR' "in V1.
Cine poate să mă ajute să-mi spună ce am și cum pot lecui această problemă vă rog frumos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Leac nu există. Există doar ameliorarea bolii. În al doilea rând, schimbarea stilului de viață, din toate punctele de vedere, mai ales cel alimentar. Apoi, mai trebuie dat jos, cel puțin 5 kg din greutate și mai mult mers pe jos.
Iar, la alimente, trebuie regim. Poți găsi pe internet, poți cere sfatul medicului, astfel de diete.
Dar, nu trebuie să elimini carnea, doar carnea grasă, de porc, fastfood, prăjelile, etc.
În rest, nu mori, dacă te gândești la asta, dacă vei avea un regim de viață și alimentar echilibrat!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Deci ai fost si ai facut o electrocardiongrama si pe urma ai fugit din cabinetul medicului sa intrebi pe TPU rezultatele?