| ILoveYouSoMuch a întrebat:

Va rog nu evitati intrebarea!
Buna! Am scurgerea vaginala de apoximativ 5-6 luni.Cate luni/ani dureaza scurgerea vaginala pana sa iti vina ciclul? Mai am putin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Exista cateva semne care iti pot indica faptul ca ciclul menstrual ar putea veni in curand: par pubian, par la subrat, cresterea sanilor si scurgeri vaginale. Media de varsta la care apare primul ciclu menstrual este 12 ani, dar poate aparea oricand intre 9 si 15 ani. Daca ti se pare ca este ceva in neregula cu organismul tau, nu ezita sa te consulti cu medicul de familie pentru a fi sigura ca totul este ok.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Mai ai putin. Lunile nu sunt fixe, depinde de fiecare organism, dar in medie am cam vazut ca este 6 luni.Dar poate sa fie si mai mult!

| Marinutza111 a răspuns (pentru Elianna):

Buna as vrea sa te intreb ceva s-ar putea? eu de 1 luna am scurgeri vagina, ma doare foarte tare burta si am 12 ani ce as putea face am 12 si 8 luni

| Elianna a răspuns (pentru Marinutza111):

Ce ai putea face?
Daca este ceea ce s-a discutat aici, adica sa iti vina menstruatia (peste o luna, 6 luni, un an...), nu ai ce face nimic. Toate am trecut prin asa ceva, mai mult sau mai putin timp.Trebuiesc marite masurile de igiena.
Ar fi bine sa ii spui mamei tale care va sti ce sa faca. Poate sa porti un protej-slip, daca scurgerea este abundenta.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Menarha apare, de obicei, după 1-2 ani de la apariția acestui lichid alb-gălbui, în jurul vârstei de 12-17 ani (în funcție de organism).
Sănătate!

| PinkPanther a răspuns:

Cam dupa un an iti vine

| francesca89 a răspuns:

N'ai specificat absolut nimic,nici cati ani ai,nici cum e scurgerea(miros/culoare/consisitenta)dar totusi, o scurgere n'ar trebuie sa dureze juma' de an.du'te la ginecolog, sau ia niste metronidazol.sanatate

| francesca89 a răspuns:

Nu sunt medic dar cred ca la 10 inca nu ar trebui sa-ti vina ciclul.asta este parerea mea, poate nu'i asa.De ce nu vorbesti cu mama ta? sunt sigura ca te poate ajuta.iar in legatura cu metronidazolul, uita'l te rog, nu trebuie sa iei asa ceva la 10 ani.

| NyanCat a răspuns (pentru francesca89):

Stiu ca ai spus ca e parerea ta ar sa stii ca in unele cazuri se poate

| ShyKido a răspuns:

Mie mi.a venit deja ciclul. Am avut scurgerea asta inainte, o am si acum. o am cred ca de 1 an... E ceva normal. happy.

| ILoveYouSoMuch explică:

Am 10 ani, scurgerea nu are miros dar are culoarea alb galbui.

| ILoveYouSoMuch explică:

Surorii mele i-a venit menstruatia la 9 ani, acum are 17.