anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut, avand in vedere si acest articol https://www.avantaje.ro/articol/ce-poti-trata-cu-albastr ul-de-metil
mi-am reamintit ca albastrul de metilen este foarte bun pentru durerile in gat, pentru infectii, raceli etc.
Insa intrebarea este de cate ori poti sa te ungi in gat cu aceasta solutie pe luna sa zicem?
Nicaieri nu spune pe niciun prospect.
Ma gandesc ca este eficient in aceasta perioada si mai ales ca poate inlocui cu usurinta antibiotice sau alte pastile pentru atunci cand racim sau facem infectii pe amigdale.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Albastrul de metilen este folosit pentru mai multe afectiuni dupa cum se precizeaza si in articolul de mai sus. Din cate stiu pentru infectiile urinare se foloseste de la 10 pana la 15 zile. Pentru gat poti folosi cateva zile si apoi sa faci o mica pauza. Nu e recomandat insa sa folosesti foarte mult timp. O alta optiune ar fi pastilele de supt ce contin albastru de metilen (exemplu: Septosol).

0 răspunsuri: