| Answer1210034 a întrebat:

Va salut. Dacă ma puteți ajuta si pe mine... nu știu ce as putea avea. Săptămâna trecută vineri pe la oa 16-17 am mancat o shaorma mare de pui, dupa care am baut sprite. Am terminat sticla de sprite de 2 litri cam pe la 12 noaptea. M am culcat. o f usoara senzație de greata. Pe la 4 dimineața ma trezisem cu o stare de voma dar nu am vomitat, am avut scaun. A doua zi m-am simtit prost, dupa incepuse sa fie mai bine, dupa care a treia zi incepusem sa mananc iarasi cam mult; niste unt de arahide, banane etc. Problema e ca a revenit starea aia de rau, practic m-a intors cand incepusem sa mi revin (asta a fost cam pe martea asta). De marti incoace din ce in ce mai ok, dar cam lent. Ceaiuri, chestii usoare. Ideea e ca e un progres relativ, dar e cam lent. Ce ar putea fi? Momentan am o greata ocazionala care vine si pleaca, oarecum mai mult din gat asa ca o presiune care imi da acea senzație. Nu am probleme cand mananc, dorm ok acum, doar o stare din asta de care nu mai scap. Aștept pana luni sa vad cum mai e sa merg la doctor daca nu, dar nu știu ce sa cred având in vedere ca înspre bine asa simt ca merg! Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| paletedestele23 a răspuns:

Dacă aceste stări revin, ar trebui să vă duceți la doctor. Cu asta nu e de joacă, spun din propria experiență

| sierra1 a răspuns:

" Answer1210034: nu știu ce as putea avea. Săptămâna trecută vineri pe la oa 16-17 am..."

și zici că fuseși la medic? Zi-ne și nouă așadar, ce ai!