| iloveussssa a întrebat:

Vreau sa dorm mai mult. ce s afac? as vrea sa dorm de miaza. poate ziceti ca nu este obligatoriu. dar eu vreau. va multumesc. FUNDA. big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ÎnȚeLePTU1 a răspuns:

Cumparati somnifere...

| Pheonix8 a răspuns:

Trebuie sa faci zilnic miscare ca iti consumi energia

| Valenttina a răspuns:

Pai,un program bine stabilit: seara culca-te pe la vreo 22.30 trezeste-te la 8.00 apoi pe la 14.00 te culci de amiaz. Asa bine te vei simtiiii daca dormi mai mult love struck.O sa te simti mai implinita.Mai bine renunti 1 ora 2 la calculator si la televizor. Ajuta bine in viata de zi cu zi ( fara cearcane).winkingSomn usor!

| Dany3 a răspuns:

ACUM DEPINDE DE ANI TAI, CA DACA AI SUB 18 ANI NUS BUNE SOMNIFERELE CA RISI SA NU TE MAI SCOLI
Cel mai bine este sa-ti faci un prrogram, faci miscare des si te va lua somnu unsor sau daca nu dormi intentionat dupa ce te trezesti pe la amiaza dormi iar eu m-am chinuit cateva zile dar na mers pote merge la tine, bafta