Da,trebuie sa faci o mica pauza,dar daca vei continua sa fumezi si sa bei cafea si/sau cola,tartrul se va depune iar,mai devreme sau mai tarziu,deci poti spune ca ai aruncat niste bani pe geam.Cel mai bine ar fi sa renunti complet la fumat(nu vei avea decat de castigat din asta),sa bei cola foarte rar,doar la ocazii speciale, iar cafeaua sa o reduci(daca se poate chiar sa nu o consumi zilnic), sa te speli pe dinti dupa ce ai consumat-o si sa faci gargara cu apa de gura.Numai bine.
Ma gandeam la tigari: Sobranie gold. Ar merge?
Nu prea conteaza care sunt,mai exact,tigarile pe care le fumezi,toate sunt la fel de daunatoare(aparent, unele par a fi mai putin daunatoare, dar in esenta este cam acelasi lucru).Nu mai fuma 2-4 zile dupa detartraj,dupa care impue-ti sa fumezi numai un anumit numar de tigari pe zi(unul redus considerabil fata de cel obisnuit),pentru a le reduce si mai mult, treptat, pana vei ajunge sa renunti complet.Nu va fi usor, dar daca vei avea vointa, vei reusi.Mult succes.
Poti trebuie doar sa astepti 2-3 zile cat vei avea gingiile foarte sensibile. Ai grija ca doareeee, e cel mai dureros procedeu din stomatologie, doar ce mi-am facut si nu-mi mai fac niciodata. Iti scobeste cu o chestie ascutita intre dinte si gingie
Bafta!
Pfff, 2-3 zile fara tigari?
Nu doare deloc detartrajul, sau cel putin pe mine nu m-a durut. Chiar azi mi-am facut. De fapt cel manual nu stiu daca doare dar cel cu ultrasunete nu doare absolut deloc