| Faranune2004 a întrebat:

Vreau sa îmi răspundă la întrebare Eliancodrut și suntserios înseamnă că am probleme dacă cred ca e posibil nu ca e o certitudine ca putem fi controlați de alte ființe din alt univers 8d?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai probleme.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, esti controlat de Satana, el lucreza la mintea omului facindu l violent criminal pedofil, violator, Diavolul asta vrea, ca omul sa faca numai rele asa cum a facut si el si inca face.

| gabicoo a răspuns:

Văd că ai chef să fii jignit și insultat. Unul dintre cei doi o va face cu siguranță.

| angel6lust a răspuns (pentru gabicoo):

O fi vreun masohist.

| johnnny123 a răspuns:

Încă nu te-ai plictisit să tot repeți întrebarea asta aberantă? Speri că vreunul dintre utilizatorii TPU este o ființă din 8 dimensiuni care-ți poate răspunde exact cum stau lucrurile?

Și de ce te-ai oprit la 8 dimensiuni? Eu zic să mergi și mai departe: "Dar cei din 8 dimensiuni oare sunt controlați cu gândul de unii din 16 dimensiuni?"

| UnchiulRamiz a răspuns:

Cand o prinde net Florica pe mana lui, atunci ai sa afli ca extrateresti vor sa iti faca felul. Mergi linistit la psihiatrie, ca nu te musca nimeni.

| angel6lust a răspuns:

Mergi la spitalul de psihiatrie din Nucet, o destinație de vacanță mega-mega faină.

| 9PM a răspuns (pentru angel6lust):

Tu pari sa cunoști frumoaso toate instituțiile de psihiatrie din toate localitățile laughing
Cred că jumate din utilizatori ar fi congruenți sa ajungă acolo.

| angel6lust a răspuns (pentru 9PM):

#MSGA - make sanitariums great again.

| 1onurReal1 a răspuns:

Ferească Dumnezeul! Așa ceva să crezi cu Adevârat, deja este de psihiatrie! Nu mai este "glumă"!