| Faranune2004 a întrebat:

Vreau sa îmi răspundă la întrebare Eliancodrut și suntserios înseamnă că am probleme dacă cred ca e posibil nu ca e o certitudine ca putem fi controlați de alte ființe din alt univers 8d?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| 1onurReal1 a răspuns:

Ferească Dumnezeul! Așa ceva să crezi cu Adevârat, deja este de psihiatrie! Nu mai este "glumă"!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, esti controlat de Satana, el lucreza la mintea omului facindu l violent criminal pedofil, violator, Diavolul asta vrea, ca omul sa faca numai rele asa cum a facut si el si inca face.

| gabicoo a răspuns:

Văd că ai chef să fii jignit și insultat. Unul dintre cei doi o va face cu siguranță.

| darrio2007 a răspuns:

Ai probleme.

| angel6lust a răspuns:

Mergi la spitalul de psihiatrie din Nucet, o destinație de vacanță mega-mega faină.

| johnnny123 a răspuns:

Încă nu te-ai plictisit să tot repeți întrebarea asta aberantă? Speri că vreunul dintre utilizatorii TPU este o ființă din 8 dimensiuni care-ți poate răspunde exact cum stau lucrurile?

Și de ce te-ai oprit la 8 dimensiuni? Eu zic să mergi și mai departe: "Dar cei din 8 dimensiuni oare sunt controlați cu gândul de unii din 16 dimensiuni?"

| 9PM a răspuns (pentru angel6lust):

Tu pari sa cunoști frumoaso toate instituțiile de psihiatrie din toate localitățile laughing
Cred că jumate din utilizatori ar fi congruenți sa ajungă acolo.

| angel6lust a răspuns (pentru 9PM):

#MSGA - make sanitariums great again.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Cand o prinde net Florica pe mana lui, atunci ai sa afli ca extrateresti vor sa iti faca felul. Mergi linistit la psihiatrie, ca nu te musca nimeni.

| angel6lust a răspuns (pentru gabicoo):

O fi vreun masohist.