Cei care au ajuns in spital sau au murit, au facut supradoza si nu s-au alimentat corespunzator.
Este o bautura periculoasa, nu trebuie sa o consumi frecvent si in exces. Trateaz-o ca pe o cafea tare. Bea intr-o zi in loc de cafea, si nu consuma nici cola in acea zi.
Nu te omoara, ca totusi are niste aprobari pentru a se afla in comert. Dar este o bautura periculoasa, daca faci excese in jurul ei. Citeste ce scrie si pe ea.
Cred ca si Redbull e la fel de periculos, doar ca se vinde in doze mai mici, si e mai scump. De aia nu au murit la fel de multi de la el, ca de la Monster.
Si crezi ca arsurile alea la stomac sunt bune?
Este doar inceputul unor boli de stomac. Ar trebui sa fii sigur 95% ca este adevarat ce iti spun parintii tai.
Bea mai bine Redbul,este mai putin,iei o cutie din aia micuta,nu este asa dulce ca si Monster ala,e mai bun,de fapt redbul este de departe cea mai buna bautura energizanta,atata ca gust si ca orice.
Chestia sa fie totu ok bea asa incet,asa cum beau aia cafea din aia turceasca,adica bei putin si in timp mai lung,ceva genul asta.
Ar mai fi sa maninci ceva,sa nu bei pe nemancate,sau pe stomacu gol,ia ceva un covrig mic,ori ceva de genul asta, nu mult putin.
Sau incearca cum vrei, apoi vezi cum te simti.
Poti sa bei si zilnic ca nu patesti nimic, unia beau cafea zi de zi, bauturile astea au cofeina, plus ceva vitamina B12 dar multa,banui ca aia face pe unia sa tremure.
Redbul este perfect echilibrat ca si aciditate,este f usor acidulat,usor indulcit,e cel mai buna,asta e paererea mea,am baut toate tipurile de energizant.
Mai e unu Celsius daca ai vazut,e ok si ala e facut cred dupa redbul,dar nu-i mai bun.
Redbul de bei incearca din ala clasic,ala albstru.
Noi ce s-a zicem, incearca, orice aliment, ori bautura ce o gasesti in magazine este ok, de era daunatoare asa cum cred unia, nu mai era pusa in vanzare pentru consum.
Nu te baga in spital dar nici bine nu iti fac. Eu am baut de cateva ori cand lucram tura de noapte si nu imi ajungea cafeaua dar nu imi place gustul si nici energie nu am avut.
Daca vrei sa bei energizant i-ati ceva ieftin, toate au acelasi gust, si red bull si hell
Este un pipi de cățel care conține cofeină. Consumat în exces poate cauza bătăi neregulate ale inimii apoi, din cauza la cofeina sa te țină treaz zile în sir. Depinde ce cantitate consumi.
Iar din cauza ca nu dormi suficient poți ajunge la spital, poți avea probleme cu tensiunea, poți suferii atac de cord (chiar și tânăr). În general nu sunt bune la nimic.
Eu am băut unul într-o zi și m-au luat niste bătăi de inimă de am zis că ăla îmi este sfarsitul. De atunci nu mai beau. Fiecare cu imunitatea lui.
Eu am o imunitate destul de bună, nu am ajuns la spital decât o singură dată în viață, doar că îmi vine rău extrem de ușor de la tot ce beau și mănânc, până și de la apă.
Daca aveai imunitatea buna, nu iti era rau si de la apa.
Nu e de la imunitate, sufăr de anxietate(diacnosticață de psihoterapeut) iar din cauza unui incident de acum 2 ani îmi este frica să mănânc și să beau lichide iar asta îmi cauzeză stări de rău zilnice
Deci nu ai voie sa incerci ce ai scris in intrebare. CLAR!
fiercare cu imunitatea lui adicia?
hai ca esti tare de tot.
Nu oricine reacționează la fel, la asta voiam să mă refer. Îi o simplă greșeală de exprimare, keep calm
Aia e altceva, asa mai vii de acasa
Nu pățești nimic nici de la 1 nici de la 2.
daca depășești nr, da ii nașpa. e plina de zahar si taurina si iți face inima sa bata inutil.
sunt si care au murit din cauza excesului.
Bea dar foarte rar. Eu am băut dar nu am pățit nimic. Încearcă odată, să vezi cum e. DAR ATENȚIE! Să nu bei în exces că e posibil să te apuce palpitațiile. Un prieten de-al meu bea acum 4 luni un Hell sau un Monster zilnic și au început să-i tremure mâinile. Recomand încercat măcar o dată.
Dacă aș împărți băutura în 3, pentru mine și încă două prietene, dar apoi aș bea coca cola sau ceva ar putea să se întâmple ceva pe lângă palpitații?
Nu știu dar îți recomand să nu încerci.
Bună. Beau energizante (Monster) de aprox. doi ani, 2-3 doze/săpt. și personal nu am avut probleme. Au mai existat arsuri în stomac, dar rar. Într-adevăr, fiecare corp este construit altfel, dar dacă vrei să încerci și îți place experiența, recomand să bei unul pe săpt. (maxim). Nu este bun la nimic, până la urmă este taurină și cofeină, dar din păcate eu mi-am creat o dependență pentru alcool și energizante (ceea ce mulți mi-au spus să evit) de care nu pot scăpa. Nu fi prost ca mine și evit-o.