anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cumparat cateva medalioane de somon, cum sa le gatesc simplu, dietetic si gustos?

5 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

La gratar cu un sos usor de smantana cu capere sau de samntaba cu creveti mici

| devine a răspuns:

La cuptor. pui putiiin ulei intr-o tava, asezi medalioanele, storci lamaie, pui putin cimbru si o felie de rosie peste plus putin usturoi pisat. acoperi cu o folie de aluminiu, bagi la cuptor. dupa 20 min scoti folia si mai lasi la cuptor pana se fac bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La cuptor cu cateva rondele de morcov, ceapa, cimbru, piper, rozmarin, foi de dafin, 2 cartfi daca vrei, 2 rosii taiate cubulete sau felii (nu de sera ). Pane sunt gretoase pentru ca somnul este un peste gras.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu tot la gratar fac somonul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In hartie vegetala sau de aluminiu la cuptor., cu o felie de lamaie, o rosie rondele si o ceapa rondele.marginile se inchid foarte bine pentru a se face in sos propriu, cand il scoti din cuptor te poate frige aburul.
somonul nu este cel mai dietetic peste, asa ca de dietetic nimic, este un peste foarte gras. daca sunt medalioane(adica daca nu au oase de nici un fel)se desfacedaca are oase se numesc rondele.