| anutza02 a întrebat:

Am cumparat crema de branza de la Gran Cucina [ o stica galbena cu alb], pe eticheta scrie ca trebuie supus unui proces termic, vreau si eu sa m-a sfatuiti cu o reteta de paste cu acest sos. Cum trebuie folosit. Oare merge daca pun niste ciuperci, cascaval si sunca in paste cu acest sos? [ am invitati sanbata si nu vreau sa d-au gres] Mersi, Funda >big grin

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Această cremă este una vegetală ( cam fără aromă ) şi nu văd ce sens are s-o amesteci cu caşcaval, şuncă, etc.
Ea se consumă atunci când vrei să ţi o dietă, sau când ţi la siluetă.

Oricum, dacă vrei s-o foloseşti acum, se poate combina cu ingredientele precizate de tine ( ciuperci, caşcaval ras, şuncă afumată/bacon ).

Ca idee, poţi face un sos asemănător cu cel de la linkul :
http://www.divahair.ro/culinar/sosuri/sos_ravioli ( în loc de smântână, pui crema de brânză )

http://www.culinar.ro/......7/4/23144/

Toate cele bune.

1 răspuns:
| prisacarul56 a răspuns:

Pune niste paste pene intr-o tigaie cu ulei incins, lasa-le sa se rumeneasca bine, sa fie crocante si desarta peste ele crema ta de branza.Simplu si gustos.