| LisaJulie a întrebat:

Ați gătit vreodată rulouri cu crenvurști? Ma uit pe rețete și vreau sa fac si eu! Vreun sfat ca să iasă mai bune?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Crenvustii le tai bucati, de 4-6 cm lungime.
Din aluatul de foietaj (sau de placinte) tai triunghiuri si le infasori pe bucatile de crenvursti.
Captusesti o tava de copt cu hartie de copt si asezi cornuletele in ea, lasand intre ele 1-2 cm distanta, dupa care le ungi cu albus de oua (sau cu ulei).
Bagi tava in cuptorul incalzit la cca. 180 grade Celsius, pentru cca. 25 minute (pana ce cornuletele se rumenesc (la 10-15 minute intorci tava).
Cornuletele se pot consuma calde sau racite la temperatura camerei.

Pofta buna!

| Cipi1212 a răspuns:

Crenvurștii se consumă cu omletă sau ochiuri.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Că să arate bine, îţi recomand ca înainte să le bagi la cuptor, să le ungi cu ouă ca să strălucească.