Ingrediente - Rulouri cu cremvusti si cascaval
30 bucati cremvusti voinicel
1 rulada cascaval
2 foi foietaj (800 g)
1 ou
seminte de susan
Mod de preparare - Rulouri cu cremvusti si cascaval
Se decongeleaza aluatul de foietaj, apoi se taie in dreptunghiuri suficient de mari cat sa invelesca cremvustii. Se pune cate un cremvusti pe fiecare bucata si se ruleaza astfel incat sa se inchida bine.
Rulourile se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut, apoi se presara deasupra seminte de susan si cascaval. Se dau la cuptorul incalzit pentru aproximativ 30-40 de minute la foc mediu, pana se rumenesc.
Reteta Covrigei Cu Ciocolata
Ingrediente prajitura
100 g ciocolata
2 albusuri
280 g zahar
200 g faina
Mod de preparare reteta
Zaharul se freaca cu albusurile, se adauga ciocolata inmuiata la cald in 2 linguri de apa si la sfarsit faina.
Aluatul se framanta bine si se formeaza covrigei cu diametrul de 3 cm.
Se pun pe o tava presarata cu faina si se coc in cuptorul bine incins, cca 15 minute.
anonim_4396 întreabă: