| antymphete a întrebat:

Ceaiul se strica? Cum se pastreaza odata ce-l faci? Depinde de ce fel e? Eu mi-am facut ceai de musetel ieri si azi am observat ca miroase ciudat.Nu stiu daca s-a stricat, dar nu-mi mai vine sa-l folosesc.E ceai de musetel. Puteti sa imi dati niste sfaturi despre cum sa-l pastrez, in ce(daca conteaza recipientul), sau sa imi spuneti daca nu mai poate fi folosit dupa ce trec n ore?

Răspuns Câştigător
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Sfatul meu e sa renunti la plicuri pentru ca e facut numai cu prostii de resturi care numai ceai nu e, chimicale si coloranti.
Ia din alea frunze uscate de Plafar sau de care gasesti. Un ceai normal nu se strica in 24 de ore dar e recomandat consumat imediat sau tinut la frigider si indicat fara zahar.

3 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

La plic?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru antymphete):

Sfatul meu e sa renunti la plicuri pentru ca e facut numai cu prostii de resturi care numai ceai nu e, chimicale si coloranti.
Ia din alea frunze uscate de Plafar sau de care gasesti. Un ceai normal nu se strica in 24 de ore dar e recomandat consumat imediat sau tinut la frigider si indicat fara zahar.

| SodaDancer a răspuns:

Păi da, se strică dacă îl lăsați mult. Mai bine faceți atât cât aveți nevoie, măsurați cu cana. Dacă doriți 2 căni de ceai luați apă cu cana și turnați în vas. Nu uitați să mai adăugați cam un sfert de cană pentru evaporare laughing))).