 Ordonare:
					După relevanţă
				
				Ordonare:
					După relevanţă 
					
			
					La covrigul traditional nu se pune nimic. Doar seminte. De aceea covrigaria se numeste si simigerie.
Uite si o reteta traditionala: http://www.ireteteculinare.com/reteta-de-covrigi-traditionali_r6606.html
				
			Are covrigi cu mac susan mar ciocolata, haiducesc cu crenvursti, trafitional cu sunca si mozzarela si mai sunt dar nu i-am incercat pe toti, cred ca nu ai inteles intrebarea nu-i nimic, sau probabil nu ai gustat.
http://www.simigerialuca.ro/          "covata cu bunatati" ca sa te lamuresti
		
Cum sa ma lamuresti cand eu am aproape 60 de ani si-ti spun ca nu existau covrigi cu umpluturi? Daca au aparut acuma, dupa revolutie, unde-i traditia? In pom?
 
							anonim_4396 întreabă:
 
							anonim_4396 întreabă: