| Aurel321 a întrebat:

Buna,Probabil 'cred' ca stiti unii dintre voi de Simigeria Luca, as vrea sa stiu si eu la covrigul traditional :ce fel de sunca si ce fel de branza se pun in el?

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La covrigul traditional nu se pune nimic. Doar seminte. De aceea covrigaria se numeste si simigerie.
Uite si o reteta traditionala: http://www.ireteteculinare.com/reteta-de-covrigi-traditionali_r6606.html

| Aurel321 explică (pentru Salontanul):

Are covrigi cu mac susan mar ciocolata, haiducesc cu crenvursti, trafitional cu sunca si mozzarela si mai sunt dar nu i-am incercat pe toti, cred ca nu ai inteles intrebarea nu-i nimic, sau probabil nu ai gustat.
http://www.simigerialuca.ro/ "covata cu bunatati" ca sa te lamuresti

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Aurel321):

Cum sa ma lamuresti cand eu am aproape 60 de ani si-ti spun ca nu existau covrigi cu umpluturi? Daca au aparut acuma, dupa revolutie, unde-i traditia? In pom?