Mai bine arunci mincare stricata, nu are rost sa o duci nicaieri, in primul rind nu este gratis te costa bani sa duci la laborator, si cu ce te ajuta sa duci mincare stricata la laborator sa mai dai alti bani pe analize, o arunci si numai cumperi data viitoare de unde ai cumparat mincarea aceasta alterata.
Mulțumesc de răspuns, dar nu duc mâncare vreau sa duc o bucata de branza care am cumpărat-o de la cineva și are un gust foarte urat si vreau sa știu de la ce este..am înțeles ca a pus ceva în branza.
Ai luat din hala de branza? daca exista administratia pietetei, intreaba acolo.Sau direct protectia consumatorului.
Când duci o bucată de mâncare la un laborator care se ocupă cu analiza alimentelor, acest proces se numește analiză de laborator a alimentelor sau testare de siguranță alimentară. Scopul este de a verifica parametri precum conținutul de nutrienți, prezența bacteriilor, a substanțelor chimice sau a altor contaminanți, centrele de sănătate publică pot oferi informații suplimentare.
Mulțumesc frumos!
Funda?!
anonim_4396 întreabă:
BAlina95 întreabă: