anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cartofii prajiti in friteuza, sunt mai nocivi decat prajiti in ceaun?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu contează dacă este "friteuza" sau "ceaun", este la fel de nociv.
Consumul moderat de cartofi prăjiți nu este o mare problemă.
Și eu consum cartofi prăjiți, țărănești, copți în staniol, etc.
Sănătate.
Pa, pa.

| hândel a răspuns:

Nu sunt in ambele cazuri prajiti in ulei? Toate produsele prajite sunt nocive.

| mircea a răspuns:

Cartofii nu sunt nocivi, doar prajeala in orice fel de instalatie sofisticata, sau nu, este nociva. Asa spun medicii. Ca daca ai ceva de la papat cartofi prajiti, doar nu te duci la mecanic sa te cauti. Tot la medc te duci, nu? Pofta buna si nu face abuz.

| Silvia a răspuns:

Nu ma intereseaza...ador cartofii deci. pot sa ingrase ei oricat ca nu imi pasalaughing
=p~

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cartofii prajiti sunt nocivi indiferent in ce ii prajesti.

| Ben. a răspuns:

Pai daca schimbi uleiul mai des, nu vad de ce ar fi mai nocivi decat ceilalti, din tigaie.

| marcel_7316 a răspuns:

Cei prajiti Da ceilalti NU!

| pepe a răspuns:

Sunt la fel de nocivi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca prajiturile cu ananas si scortisoara si zahar