| machupicchu a întrebat:

Cine stie modul de conservare a sucului de rosii in PET-uri(sticle plastic 2 litri)?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu il conserv intotdeauna in sticle de sticla. Mi se pare ca de la plastic capata un gust neplacut.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Machupicchu, te cred. Eu doar spuneam ca mie mi se pare. Sincer, nici din magazin nu cumpar decat apa sau sucuri in ambalaje de plastic. La conserve de orice fel prefer sa cumpar conserve ambalate in sticla. Probabil e o fixatie de-a mea.

daniela
| daniela a răspuns:

Nu e bine sa pui nimic fierbinte in PET-uri pentru ca materialul de plastic pus la fiert nu stiu in ce se transforma - substanta cancerigena. Cel mai bine e in sticla de sticla e sfanta.

| machupicchu explică:

@rox :sticla PET, fiind din plastic nu se poate capsa.
@brigaela: daca un recipient din plastic va da un anume gust, de ce majoritatea produselor lichide sau m. putin lichide se imbuteliaza in acestea? Personal, am consumat astfel de suc de rosii(trimis din Arad) si nu avea nici un gust in plus, ci numai cel natural(crede-ma ca am gustul sanatos)

| kathessa a răspuns:

Torni lichidul fierbinte in sticla de plastic pe care o tii scufundata (mai putin gura, evident) in apa rece. Inchizi foarte bine si nu o mai deschizi decit la iarna, cind o folosesti!

Răspuns utilizator avertizat