anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac ou ochi?

91 răspunsuri:
| RubyDonnahue a răspuns:

Lasi tigaia cu ulei 1min sa se incinga apoi spargi oul dai cu paleta peste ou pana devine complet alb. Pofta Buna!

| Miley a răspuns:

Dai drumul la foc, pui ulei, il lasi putin pui oul, pui ulei incins pe el depinde cum iti place mai moale sau mai tare, le scoti din tigaie dupa aproximativ 2 minute ai grija cum le pui sa nu ti se sparga, dupa ce leai pus in farfuri le pui sare sau ce vrei pe ele.
POFTA BUNA!
sunt delicioase

| ZOON a răspuns:

Cu grija si multa bagare de seama...

| D3edii a răspuns:

rolling on the floorcauta pe googlerolling on the floor)))

| RB26DETT a răspuns:

BluePuff are dreptate,cojile au caliu nu e neaparat mai bun da ai nevoie de caliu,apropo, cat de greu poate fi,, si ce ridicola e intrebarea,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu! eu am 12 ani si stiu sa fac oua ochii de la 10 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incercati sa puneti peste ou delicat, hmmmmmm de 10 ori mai bun decat sarea.(Delicat de legume)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vreti un colesterol mare si o sanatate precara, prajiti-va oul in ulei...asa cum zice adeana:" (aprox. 100 ml sau cat sa aiba loc oul sa se prajeasca, sa pluteasca acolo)". iar daca vreti ceva sanatos luati reteta pe care ne-o reda crystyna. bafta si sanatate multa!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pui oul cu grija in tigaie si puii si ulei. aprinzi aragajul si gata.
pofta buna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai spargi un ou si nu il invarti si mai intai bagi 5 grame de ulei silasi 4 min si se fac oule ochi

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pui intr'o tigaie ulei da asteptii sa se incinga ar apoi... iti pui creieru acolo ca si'a sa nu ai nikica in el laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor ce simplu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce anume vrei sa spui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te uiti la tigaie si canti : floricele pe campii hai sa le fumam copii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca o sa fie vai si amar de barbatul pe cvare il iei:00laughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Urat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spargi oul de marginea tigaii in care l prajesti, si l pui cand e uleiul incins. pui imediat putina sare peste el,pe urma iei cu o lingura ulei incins, si arunci repede peste ou, pana se albeste tot oul. opreti focul de la aragaz, si iei oul cu o "paleta" pentru spuma. Pofta buna

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iei coaja si ii dai drumu in tigaii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il inchid

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu. si eu vreau sa aflu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da procedeaza um tea invatat mlm si adena si iti manac tie ochisori daca esti frumoasa si nu stii sa faci laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iei oul si il spargi deasupra tigaii in ulei incins.:d.si dupa 2 min il iei... sper ca te-am ajutathappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu reteta chiar acum.
Intreaba-ti parintii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pui oul in oala si.e cam dificil.eu sunt inca la nivelul de 'paine prajita'. bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti spargi un ou in cap...il pui in tigaie dupa aceea il iei si vezi ca s-a ars.Mai bine il dai la pisica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este simplu: trebuie sa pui in tigaie ulei si il lasi putin...este simplu raspunsul meu continua dar oare mai e rost sa ti.l zic? Nu cred ca inteleg si copii de 2 anisori ca tine oricine stie numai dobitocul de pe lume (care esthi tu) nu stie!rolling on the floor

Întrebări similare