Buna! Eu il fac de obicei la foc mic si sunt atenta sa fie bine facut pe toata partile. Il intorc pana are o culoare uniforma. Poti sa si scoti unul dupa ce vezi ca are o culoare uniforma si sa il tai pe jumatate sa vezi daca e facut.
Îl bați ușor cu furculița și dacă sare puțin pe grătar e bine făcut
Când e suficient de rumenit și are dungi ușoare de la grătar
Nu mai tu ai nevoie de instrucțiunii
Cand e rumenit pe toate partile cum a zis cineva, vezi sa nu-i lasi mai mult pana se fac tuciurii cu arsuri mari pe ei, ca te injura oaspetii de toate alea, iti baga ei micii in frigider : D. Ce pofta mi-ai facut de gratar cu intrebarea asta, parca deja simt mirosul de mici
Tigaie grătar din aia. În exterior arătau făcuți, dar în interior unii aveau o parte cruda.
Hmmm, mai buni ies la gratar dar ii faci mai rapid in tigaie. Si la tigaie trebuie sa stai sa-i intorci cand se fac pe o parte si tot asa, cand sunt rumeniti si isi schimba complet culoarea inseamna ca-s facuti, cel putin asa m-am invatat eu la ei, daca ti se pareau cruzi inseamna ca mai trebuia sa-i lasi sa se faca.
Carnati? Te-ai facut de o cinste cu un gratar pentru asta, ceafa si niste piept de pui n-aveati?
Lasă-i la foc mic 2 minute pe fiecare parte.Și ăștia măresc, greutatea corporală
Când e suficient de prăjit, rumenit și când are câteva arsuri, de obicei e mai bun așa.
Văd că ai fost ușor ironizat, ridiculizat aici și luat la mișto. Ăsta e motivul pentru care nu prea pun întrebări Neseriozitate și batjocură. Măcar ți-ai asumat riscul.
Dacă te-am ajutat cu sfatul meu, aștept o fundă. Sănătate!
Nah,tot trebuie sa schimbi psihiatrul.
Utilizatoare123 întreabă:
Rony23 întreabă: