anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum prepar un muschi de vita?

7 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

De preferat intreg...si sa nu fie ''bine facut''. Muschiul de vita trebuie lasat mai crud, decat un pic fript pe toate partile sa prinda o culoare frumoasa.Sau la cuptor daca iti place.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu il crestez un pic, il sarez, il dau cu piper alb macinat si il pun timp de 4-5 ore in vin rosu. Apoi il scot, pun intr-o punga de cuptor ciuperci curatate si taiate jumatati, cateva boabe de piper, o lingurita de curry, apoi pun carnea si o parte din vinul in care am marinat carnea, inchid punga la gura, ii fac cateva gauri si o pun in cuptorul incalzit, la foc mic. Cu cat focul e mai mic si o tin mai mult, cu atat iese mai buna.

| doruletz a răspuns:

Tai feliuțe de 2-3 cm grosime, le bați cu ciocanul de șnițele, marinezi cu sare piper și zeama de la jum de lămâie și lași 10-15min. pui pe grătar, lași să se facă mai pe jumătate (puțin mai în sânge), tei felia oblic in doua să se vadă culoarea din interior, așezi cele 2 felii una lângă alta pe o frunză de salată, alături de legume trase la grătar. stropești totul cu puțin sos format din smântână, usturoi zdrobit si mărar(opțional, dacă-ți place combinația, poți înlocui usturoiul cu hrean dat pe răzătoarea maruntă la care mai adaugi 1-2 lingurițe de miere de albine)

mlm
| mlm a răspuns:

Depinde ce vrei sa faci din el, ai mai multe variante, snitele, rulada cu ciuperci si sunca, friptura, la cuptor, gratar. Pofta.

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

laughing)il prepari cum vrei

| JayLeno a răspuns:

Cel mai indicat la gratar, in sange sau cel mult mediu gatit si complimentat cu un sos fin de gorgonzola sau un sos din vin rosu puternic cu rozmarin...happy