|

Cum sa faci sa-ti iasa cozonacul pufos?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Intradevar si de zahar este vb dar secretul nu este ca tb sa-l framanti o ora ci tb sa il framanti pina in aluat apar acele bule de aer. Uite un mic truc de al meu eu framant cu lapte acru si nu pun decit 2 sau 3 oua la kg, sa stii ca si asta ingreuneaza aluatul.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa pui mai putin zahar si la framantat ai nevoie de un muschiulos pentru ca framantatul dureaza cam o ora(folosesti ulei din cand) si lasi la crescut inca o ora.Pa cuvant si mult succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pui mai putine albusuri decat galbenusuri si framanti pana nu se lipeste aluatul de mana si nici de lighean

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează