| acirneanu a întrebat:

Cum sa fierb carnea de vita mai repede?

11 răspunsuri:
| anaad2011 a răspuns:

Pe pirostrii

Bula
| Bula a răspuns:

Cu bicarbonat.
1 lingurita plata la 1 kg carne.

| minrest a răspuns:

In oala sub presiune.

| LisaJulie a răspuns:

Un aragaz mai bun

| orangepeach a răspuns:

Tăiată în bucăți mai mici.

| Violleta2022 a răspuns:

Taiata in bucati mai mici ori pusa la fiert intr-o oala cu presiune.

| ValentinMihai78 a răspuns:

În baiț ținută cel puțin 12 ore, peste noapte!

| Lukasssz a răspuns:

Marinează carnea înainte cu ingrediente acide (oțet, lămâie, iaurt) pentru a o frăgezi.

| just4ubr2015 a răspuns:

Oala cu presiune sau multicooker

| darrio2007 a răspuns:

Din moment ce nu spui la ce o folosesti, o fierbi normal si astepti 2-3 ore.

| Cipi1212 a răspuns:

Încearcă să o tai mai mărunt.