anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce a iesit painea coapta in aragaz cu o coaje prea groasa.

4 răspunsuri:
| liviubat a răspuns:

Bunica mea cand scotea painea din cuptor umezea coaja cu un pic de apa si acoperea cu u prosop si astfel coaja se muia

| Raawr a răspuns:

In primul rand painea trebuie sa se faca treptat, adica nu dai la maxim aragazul caci daca dai la maxim in interiorul painei tot aluat va fi, asa ca iti recomand cand faci paine la aragaz, sa dai la o temperatura minina, si cand vrei sa verifici daca painea s-a facut iei un cutit si il bagi in paine ca si cum ai vrea so tai, scoti cutitul si daca este aluat pe cutit inseamna ca mai trebuie! Sper ca te-am ajutat

| russian1995 a răspuns:

Nu ai pus destul praf de copt sau am vazut la mama ca pune o oala cu apa dedesubtul gratarului sa se infragezeasca!

| Ionescu_Ana-Marya_1987 a răspuns:

La mine coca miroase a ars si nu se mai face o data!

Întrebări similare