Un începător trebuie sa își măsoare întotdeauna Ingredientele, abia când capeți experiența poți pune după ochi. Poate asta e greșeala.
Apoi trebuie sa fie temperatura potrivită, timpul potrivit. Oricum dacă exersezi te prinzi cum sta treaba.
N-ai exercitiu si nu esti atenta la detalii. Eu cred ca orice se poate invata cu rabdare si ambitie.
Stai linistit!
Nu ai tu o problema.
Asa e in fiecare domeniu cand incepi.
Daca esti pasionat de bucatarie e super dar ai grija sa nu te demoralizezi pentru ca la inceput e posibil sa iti iasa totul prost, sa cureti legumele greu sau sa le toci greu, sa arzi mancarea, sa te tai mult la degete.
"E posibil sa nu ai talent in bucatarie? "
Nu, nu e posibil!
Doar ca iti ia ceva pana te acomodezi.
Am lucrat si eu in bucatarie cativa ani ![]()
Roaga si tu pe cineva, mama ta de exemplu, sa te ajute la gatit ca sa inveti multe de la ea si sa iti explice unde gresesti.
Eventual poti sa mergi intr-un restaurant sa inveti sa gatesti xD
Dar in restaurant la inceput o sa cureti legume, sa le toci, o sa-i dai bucatarului cutite si ce-ti mai cere el, o sa tipe seful pe tine iar daca nu spala vasele femeia de servici si trebuie sa le spele bucatarul sa fii sigur ca tu le vei spala hehe ![]()
Eu in primul an in care am lucrat intr-un restaurant m-am taiat cred ca de 100 de ori la degete, m-am ars la degete, am pus cotul pe gratar fara sa vreau (arata mana mea ca o friptura) si nu ma descurcam nici sa curat o ceapa. In ultimul an in care am lucrat in bucatarie tocam repede si cu precizie, eram lasat sa fac lucruri mai importante si totul era super. Daca vrei sa mai aflii chestii trimite-mi tu mesaje sau intreaba-ma aici
E posibil sa fi ajuns in punctul ala in care trebuie sa lasi netul si retele mamei si sa-ncepi sa gatesti dupa ureche
vei invata din propriile tale greseli si vei stii cum sa procedezi in viitor ![]()
eu asa am invatat![]()
ma gandeam,ciorba,da ![]()
ce am in ciorba?!
Legume, pui, etc, etc si incepi sa le pui acolo, o sa-ti iasa pana la urma
foamea te-nvata!
Spor!