|

De ce se lasa checul, cand e gata si scos din cuptor?

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Dupa ce il verifici daca este gata ori il lasi in cuptor sa se raceasca usor ori il scoti si il asezi pe un gratar de patiserie pe lateral. checul transpira si se umezeste cand este asezat pe o suprafata plata mai ales si rece. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sau nu are suficienta faina. Opreste cuptorul-fara sa il deschizi- inainte de coacerea completa (fara sa fie rumenit pe mijloc). Si lasa-l in cuptor pana se mai racoreste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nasol...schimba reteta, eu cred ca se umfla prea tare...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru-ca ai deschis usa cuptorului inainte de 10 minute/ nu trebuie deschisa usa cuptorului dupa ce introduci tava10 minute cand el trebuia sa creasca/ori a crescut prea mult in tava inainte de al pune in cuptor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu faci reteta cum tb, la 5 oua pui o cana de faina

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru ca difera temperatura dintre cuptor si incapere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca e vorba de dragostea cu care gatesti, eu si soacra mea folosim aceleasi retete, mie imi ies perfect checul, cozonacul, torturile iar ei ii cad imediat cum le scoate din cuptor.
Vreau sa subliniez faptul ca deschid usa cuptorului de mai multe ori pana se coace, iar cand inchid cuptorul scot imediat blatul afara fara sa se lase. Incearca sa folosesti cu 2-3 oua in plus, s-ar putea sa functioneze.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie scos din cuptor imediat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează