anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, emisiunea MasterChef Romania ma fascinat foarte mult si as vrea sa invat si eu sa gatesc.Stiti cumva vreun site de unde poti invatat sau daca as putea iau cursuri? Am 12 ani

4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ia primele lectii de la mama ta si de la rude. Urmareste apoi emisiunile culinare de la TV.Citeste site-urile "Gustos"ro si altele cu specific culinar. Exista pe net si multe demonstratii.De ex."Curatarea crevetilor" sau altele.Mai tarziu poti urma in liceu de alimentatie publica.

| roxaa15 a răspuns:

Cel mai bine sa stai pe langa mama ta si sa o ajuti, totul incepe de la o ceapa un cartof, chestiile elementare

Răspuns utilizator avertizat
| delia_6094 a răspuns:

Buna.eu am 11 ani si gatesc dinainte de masterchef! e o pasiune pentru mine si iubesc gatitul.eu am invatat uitanduma la mama, ajutando ma uitam prin carti de bucate si pe internet ce ma interesa.am facut lapte de pasare,salam de biscuiti,clatite,briose,inghetata,shakeuri,piure de mazare,morcovi, cartofi, pui la gratar, paste, salate, fursecuri si altele.nu te sfatuiesc sa iei cursuri! eu nu am luat si multe retete necesita un ingredient secret:talentul si pasiunea pentru gatit.eu am un post culinar tv paprika pe care il urmaresc.plus ca trebuie sa o faci din suflet